"Vi tar Vimmerby med 2–0 i matcher"

Kristianstadspelarna Christoffer Rasch och Johan Lundgren är fulla av självförtroende inför playoff-mötet med Vimmerby Hockey. "Vi tar dem med 2–0 i matcher", säger backen Christoffer Rasch till Skåneklubbens webb-tv.

Kristianstads Christoffer Rasch tror på två raka segrar mot Vimmerby Hockey. Här försöker han stoppa VH:s Jakob Karlsson.

Kristianstads Christoffer Rasch tror på två raka segrar mot Vimmerby Hockey. Här försöker han stoppa VH:s Jakob Karlsson.

Foto:

Ishockey2019-03-11 12:55

Matchserien blir en repris på mötet i playoff 3 våren 2017, då Kristianstad slog ut Vimmerby Hockey med 2–0 i matcher. Men den här säsongen har Vimmerby varit det starkare laget med 3–1 i inbördes möten.

– Vimmerby är ett bra lag. De har plusstatistik på oss under säsongen så vi har revansch att utkräva. Det hoppas jag att vi ska kunna göra nu, säger Johan Lundgren, forward i Kristianstad IK.

Vimmerbys dubbelseger mot Kristianstad i Allettan och de starka insatserna mot Troja/Ljungby i playoff 2 avskräcker inte skåningarna.

– Det är ett lag som jag tror att vi kommer att ta. Vi har självförtroende nu så jag tror vi tar dem med 2–0 i matcher, säger Kristianstadbacken Christoffer Rasch.

Kristianstadspelarna har goda anledningar att känna tillförsikt. Laget lyckades nämligen vända underläge i båda matcherna mot Segeltorp i playoff 2.

– Vi har bra go i laget. De här vändningarna mot Segeltorp har stärkt oss, säger Johan Lundgren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!