VIK tappade 2-0 till förlust

Fyra minuter in på den andra perioden ledde Västerviks IK med 2-0 borta mot Kungälv. Det räckte ändå inte. Med fem raka mål kunde västkustslaget vinna med 5-2.

Ishockey2010-10-18 06:27

Tränaren Fredrik Green kan alltså räkna in ytterligare en förlust. Tungt, eftersom det såg så bra ut när Linus Lindquist, med sitt första mål för säsongen, gav VIK ledningen med 2-0, 4.02 in på andra perioden.
- Vi gör en riktigt bra första period då vi inte släpper till någonting bakåt. Vi får också en drömstart i den andra, säger Green och lägger till:
- Sedan har vi lite otur.
Det han syftar på är Kungälvs reduceringsmål som kom i spel 5 mot 3. Stefan Wennerström satt redan i botbåset då Tomas Jörbrink ska rensa pucken ut ur zon. Pucken hamnar dock på läktaren och Jörbrink utvisas. Hemmalaget utnyttjar det till fullo och får energi av 1-2-målet.
- Efter det börjar vi stressa för mycket och slarva med detaljer. Samtidigt som Kungälv spelar upp sig mer och mer, säger Green.