VH on Ice – spelare och ledare presenterades

Hockeysäsongen är igång. Under onsdagseftermiddagen var det dags för VH on Ice, där spelare och ledare presenterades. Det bjöds också på några härliga "moves" från spelarhåll när de fick chansen att visa upp sig för Vimmerbyfansen. "Det är ett bra sätt att få visa upp sig för fansen", säger sportchefen Pelle Johansson.

På onsdagen presenterades spelare och ledare i Vimmerby Hockey för publiken.

På onsdagen presenterades spelare och ledare i Vimmerby Hockey för publiken.

Foto: Haris Dreco

Ishockey2022-08-24 19:30

På fredag spelas den första hemmamatchen för säsongen, då Skövde gästar ishallen. VH-spelarna tycks redan vara varma i kläderna, i alla fall att döma av när de presenterades för hemmasupportrarna.

Bäst "show" bjöd nog William Dageryd, Ludvig Vännström, Hugo Ollila och Isac Andersson på, när de gjorde ett nummer som rev ner applåder. 

Samma sak när målvakterna Robin Christoffersson och Scott Hector "boxades" och gjorde upp vem som skulle vara förstemålvakt i vinter. 

– Det är roligt att man hittar på något och ett bra sätt att få visa upp sig för fansen, säger sportchefen Pelle Johansson och lyfter fram Maria Wester och Frida Dahl, som lagt ner ett stort jobb på arrangemanget kring VH on Ice. 

– Någonstans måste vi, som så många andra, jobba på olika sätt för att försöka få tillbaka publiken efter pandemin. 

Publiken fick också stifta bekantskap med alla nyförvärv och även de båda nya tränarna, Hampus Sylvegård och Hasse Jones. Därtill fick klubbens ungdomslag visa upp sig. A-spelarna gjorde sedan upp i olika tävlingar på isen.

Några hundra åskådare var på plats i ishallen och tog del av presentationen.

Vimmerby Hockey on Ice.
Vimmerby Hockey on Ice.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!