Vimmerby Hockey värvar ex-VIK:are

Forwarden Fredrik Asplund (-93) spelar i Vimmerby Hockey kommande säsong. Asplund kommer från en säsong som inte blev som han ville. Han började den i moderklubben Västervik, provade med Vimmerby, gjord ett kort gästspel i Nybro innan den avslutades i Valdemarsvik. 17/18 ska bli annorlunda.

Foto:

Ishockey2017-04-24 08:05

- Jag är riktigt taggad och väldigt revanschsugen. Det blev helt fel för mig förra säsongen, och nu vill jag visa vilken kapacitet jag har, säger Fredrik Asplund i ett pressmeddelande.
Asplund är högerfattad och har ett omtalat vasst skott. 42 gånger har han hittills hittat målet på 169 matcher för Västervik och Kristianstad i Hockeyettan.
- Jag gillar att skjuta och drar gärna till direkt om tillfälle ges, säger han.

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt ser potential i truppens senaste tillskott.
- Fredrik är revanschsugen efter förra säsongen. Han tog kontakt med mig tidigt och har tydligt visat att han vill spela i Vimmerby kommande säsong. Fredrik har ett riktigt vasst skott och är dessutom rightare, något vi just nu inte har någon på kontrakt. Vi ser potential i Fredrik och hoppas att han kommer tillbaka till den nivån vi vet att han kan hålla, säger Daniel Stolt.

 Klara spelare inför säsongen17/18:
Fredrik Asplund (ny från Valdemarsvik), Robin Kokkonen (förlängning), Jesper Kokkonen (förlängning), Sebastian Åkesson (ny från Köping), Jakob Karlsson (ny från IK Oskarshamn), Pelle Ström (förlängning), Anton Carlsson (förlängning) och Jacob Isaksson (ny från HC Dalen).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!