Vimmerby Hockey värvar kanadensare

22-årige kanadensaren Tyler Coulter (-96) är klar för spel i Vimmerby Hockey. Coulter är ytterforward och kommer närmast från spel i den nordamerikanska ligan ECHL (East Coast Hockey League).

Tyler Coulter är klar för spel i Vimmerby Hockey.

Tyler Coulter är klar för spel i Vimmerby Hockey.

Foto:

Ishockey2018-11-03 12:01

2016 blev Tyler Coulter mästare med Brandon Wheat Kings i WHL (Western Hockey League), som räknas som en av de främsta nordamerikanska juniorligorna.

Tyler Coulter gjorde 176 poäng (76+100) under sina fyra säsonger i WHL.

– Det är en spännande spelartyp, som vi fått mycket goda referenser på. Han kan både producera poäng och spela aggressivt och tufft, säger Vimmerby Hockeys klubb&sportchef Daniel Stolt i ett pressmeddelande.

Tyler Coulter sätter sig på flyget till Sverige imorgon och beräknas vara i Vimmerby på måndag kväll.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Sverige och Vimmerby, som jag bara hört väldigt gott om, säger Tyler Coulter.

Coulter bekräftar att han är en spelare som jobbar hårt.

– Jag är en lagspelare som gör allt för att vinna. Jag spelar en snabb hockey och har ett bra skott. Som person är jag snäll och artig och ser fram emot att träffa alla, säger han.

I Vimmerby Hockey hoppas han kunna stärka upp offensiven.

– Jag hoppas kunna bidra med offensiv hockey. Jag vet att laget har gjort bra ifrån sig så här långt och hoppas kunna ta det ett steg till, säger han i ett pressmeddelande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!