Vimmerbys superform håller i sig – vann igen

Vimmerby Hockey ångar på och är med i allettantoppen på fullt allvar. I matchen mot Kallinge/Ronneby övertygade Vimmerby när man vann med 2–1.

Ishockey2017-02-12 17:03
Vimmerby har efter den här segern vunnit sju av sina åtta senaste matcher och är verkligen med i kampen om tredjeplatsen som innebär spel i play off 2.
För några veckor sedan låg Vimmerby under playoff-strecket och nu har de upp till en fin topplacering.
Petter Runesson har ett erkänt fruktat slagskott och det visade han mot Krif. Åtta minuter in i första perioden skickade han iväg ett tungt slagskott från blålinjen som en skymd Robin Jensen var chanslös på.
Robin Kokkonen kom fri och sköt 2-0 i mitten av tredje perioden och kort därpå kom Krifs 2-1-reducering.
Vimmerby var det klart bättre laget och med ett tight försvarsspel och snabba spelvändningar blev det en välbehövlig seger.