Virserum fick inte hål på Nittorp: "Frustrerande"

Nä, det ville sig inte för Virserum hemma mot Nittorp. Trots spelövertag långa stunder och skottövervikt, vann gästerna en målsnål tillställning med 3-0. - Det var frustrerande att vi inte lyckades göra mål, säger assisterande tränaren Kristofer Lind.

Ishockey2017-01-27 21:59

Redan efter 28 sekunder tvingades Robert Davidsson kapitulera när Isac Lanqvist satte 0-1. En mardrömsstart för ett Virserum i poängnöd – en drömstart för Nittorp.

Virserum hade sina chanser att kvittera i den första perioden, men Nittorps målvakt Per Sångberg var omutlig.

- Vi radade upp chanser sista sju-åtta minuterna i den första perioden, men det gick inte att göra mål. Sett till spel och lägen borde vi kanske varit i ledning med 2-0. 

Drygt halvvägs in i matchen kom 0-2 genom Kristoffer Andersson. Och det spelade ingen roll vad än VSGF-spelarna gjorde. Det var stört omöjligt att göra mål. I slutminuterna kom 0-3 och matchen var definitivt körd. 
- Det var det mest disciplinerade lag vi mött i serien. De gör det riktigt bra och stänger till och gör det svårt för oss. Det var som en köttmur emellanåt. De spelade enkelt och la bara ut pucken ur zon när de var pressade, säger Kristofer Lind som inte ville framhålla någon spelare i VSGF före någon annan. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!