Virserum sköna start - vann mot Lerum

Med 4-2 (1-0, 1-0, 2-2) i första matchen på hemmaplan har Virserum tagit ett greppet mot Lerum i playoff till kvalserie till Hockeytvåan södra herr.

Virserum vann mot Lerum

Ishockey2024-02-29 21:20

På bortaplan i Vättlehallen på lördag kan Virserum därmed avgöra serien.

- Jag tycker att vi kanske inte gjorde vår spelmässigt bästa match. Men vår krigarinsats var på topp idag! Jakob i mål gjorde det jättebra, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson.

I början av matchen var Virserum starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Theo Lundqvist och Pierre Gustavsson.

10.24 in i tredje perioden slog Philip Liljevald till på pass av Robin Lindqvist och reducerade för Lerum.

Efter 11.16 nätade Kevin Brodén och kvitterade för Lerum.

13.15 in i perioden nätade Virserums Patrik Barger framspelad av Theo Lundqvist och gav laget ledningen för Virserum.

Virserum punkterade matchen med ett 4-2-mål med 27 sekunder kvar att spela genom Isak Grönlund. 4-2-målet blev matchens sista.

Nästa match spelas i Vättlehallen på lördag 14.00.