Virserum tillbaka som vinnare

Premiärförlusten mot Nittorp var glömd. Mot Limham var Virserum tillbaka i vinnarspåret och övertygade stort när de effektivt besegrade skåningarna med 5-0.

Simon Dahl visade vägen när han tidigt satte 1-0 för Virserum mot Limhamn. Till slut blev det en klar 5-0-seger mot skåningarna.

Ishockey2016-12-16 15:30

Virserum kan bli att räkna med även i Alltrean. Efter en imponerade höst i grundserien, ställs VSGF mot tufft motstånd i den nya serien.

Mot Limhamn visades ingen som helst respekt.

– Skönt att studsa tillbaka. Killarna gör en strong insats, säger tränaren Fredrik Pettersson.

Skyttekungen Simon Dahl angav tonen när han redan efter 59 sekunders spel fixade 1-0.

– Vi var satta under hård press i första. Robert Davidsson lägger grunden till det här. Han var fantastiskt duktig i målet.

Och det här med tidiga mål i perioderna var Virserums melodi. Hemmalaget gjorde nämligen 2-0 (Anton Proos) och 3-0 (Christoffer Velander) innan ens en minut var spelad i mittperioden. Velander gjorde även 4-0 i mittperioden. I sista perioden kontrollerade VSGF matchen. Jim Nordh avslutade målskyttet med 5-0.

– Alla killar ska ha en guldstjärna. Bäst var Davidsson och Rikard Lundgren.