Virserum utklassade Valdemarsvik på hemmaplan

Virserum dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Valdemarsvik i Hockeytrean södra D fortsättningsserie med hela 17-1 (8-0, 8-0, 1-1).

Virserums SGF vann mot Valdemarsviks IF

Ishockey2024-02-11 18:08

- Jag tycker vi är det bättre laget matchen igenom. Det var inget snack om vilket lag som skulle vinna idag. Kul att Svante fick göra debut i målet, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson efter matchen.

Virserum har nu åtta raka segrar. Valdemarsvik har sex förluster i rad.

Virserum spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 8-0 genom två mål av Simon Dahl, två mål av Joel Stridell, två mål av Gogodon Go Gordon Mccheane, ett mål av Martin Holmstrand och ett mål av Elias Borgernäs. Virserum var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det Virserum som var starkast. Laget vann perioden med hela 8-0 och ställningen efter två perioder var 16-0.

Tredje perioden slutade 1-1 och Virserum vann matchen med 17-1.

Martin Holmstrand gjorde tre mål för Virserum och tre målgivande passningar, Noah Andersson hade sex assists, Simon Dahl stod för tre mål och två assists, Elias Borgernäs gjorde två mål och spelade dessutom fram till tre mål, Patrik Barger gjorde ett mål och fyra målgivande passningar, Pierre Gustavsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Theo Lundqvist gjorde två mål och ett målgivande pass, Gogodon Go Gordon Mccheane gjorde tre mål, Jesper Ottosson hade tre assists och Isak Grönlund hade tre assists.

Resultatet innebär att Virserum fortsätter toppa tabellen och Valdemarsvik ligger på femte plats i tabellen.

I nästa omgång har Virserum Linköping Mighty Ravens borta i Stångebro Ishall, söndag 18 februari 17.00.