VSGF tryckte gasen i botten och studsade tillbaka

Det krävdes dryga 30 minuter. Sedan hade Virserums SGF gjort 5–0 hemma mot TAIF Löfstad i Hockeytrean. Slutresultatet skrevs sedan till 7–4 för VSGF.

Virserums SGF tog tre sköna poäng i Hockeytrean.

Ishockey2021-12-09 21:42

Jordan Harding Bautista, Olle Engqvist och Karl Torstensson hann med att göra varsitt mål för VSGF i hemmamötet med TAIF Löfstad, innan den första perioden hade tagit slut. När Jordan Fogarty och Torstensson sedan satte dit 4–0 respektive 5–0 med 30:05 på klockan kändes det över. Den känslan förstärktes av Thomas Mansbridges 6–0-mål.

Jeremy McNeil fick också bli målskytt innan matchen var över och trots att gästerna reducerade flera gånger om blev det aldrig spännande. VSGF vann med 7–4 och studsade tillbaka efter förlusten mot Skärblacka senast.

Man hänger även på i toppen av sin division 3-serie.