VSGF vann igen - tack vare stark inledning

Tolv matcher. Elva segrar. Ja, Virserum har verkligen övertygat i grundserien. I den sista matchen blev det 6-1 mot Skillingaryd.

Ishockey2017-11-23 20:07

VSGF gick på knock i den första perioden. Efter 20 minuters spel stod det 4-0 på resultattavlan.

I tur och ordning gjorde Emil Ågren, Christoffer Velander, Jim Nordh och Kristoffer Gross mål. Noterbart är att Virserum sköt hela 26 skott i den första perioden.

Kanske gick det för lätt.

I mittenperioden sjönk nämligen tempot rejält. VSGF spelade alldeles för krångligt, och periodens enda mål kom från bortalaget.

Därefter ryckte Virserum upp sig – igen.

Med varsitt mål såg Daniel Bertilsson och Emil Ågren till att matchen slutade 6-1.
VSGF vann grundserien med stor marginal. Därmed lär det inte vara något fel på självförtroendet inför den stundande Alltrean.