"Jag kan inte kräva mer av spelarna"

Martin Sjöbergs ledningsmål i den 79:e minuten skulle ha räckt till minst en poäng för RImforsa IF. Istället blev det förlust mot Grebo med 4–2.

24 maj 2019 23:09

I och med det sena avgörandet var det en förlust som var svår att smälta för Rimforsa IF.

– Idag är det tungt. Vi börjar inte jättebra, första kvarten är vi inte riktigt med. Men därefter tycker jag att vi sätter vår defensiv och får hyggligt bra grepp om dem. Vi spelar ingen sprudlande offensiv fotboll, men vi har våra sekvenser när vi spelar helt okej anfallsfotboll, säger RIF-tränaren Erik Svensson.

Hemmalaget Grebo tog ledningen i slutet av den första halvleken. Rimforsa kvitterade direkt i början av andra genom Arvid Borell. RIF lyckades sedan gå upp i ledning med drygt tio minuter kvar, efter mål på hörna av Martin Sjöberg.

Direkt efter ledningsmålet fick Grebo en hörna som de kvitterade på. De efterföljande minuterna blev riktigt tunga för RIF som släppte in ytterligare två mål på kontringar.

– Vi är där ute och krigar och försöker. I den här matchen är vi väl värda en poäng. Jag kan inte kräva mer jobb av mina spelare, säger Erik Svensson, som vill framhålla Daniel Bartons insats.

– Han river och sliter på ett föredömligt sätt.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonas Axelsson