"Jag vill kötta på med Rimforsa"

Traktens bästa värvning? Mycket möjligt. Nisse Lindsten kommer av allt att döma betyda massor för Rimforsa IF: "Jag är riktigt taggad", säger den målfarlige anfallaren.

Nisse Lindsten, till vänster i bild, kommer bli en bra förstärkning för Rimforsa IF.

Nisse Lindsten, till vänster i bild, kommer bli en bra förstärkning för Rimforsa IF.

Foto: Andreas Åberg

Fotboll2020-02-18 20:15

Under förra sejouren gjorde han succé i Rimforsa IF. Nu är Nisse Lindsten tillbaka i klubben igen, vilket vi skrev om för en tid sedan. Här berättar han om det överraskande klubbytet från Hjulsbro till de svartvitrandiga. 

Mjölbyspelaren var intressant för flera klubbar, därav Kisa BK och Rimforsa IF. Istället valde Nisse Lindsten Hjulsbro IK, men inte så länge. Nu har han bestämt sig för spel i RIF.

–  Jag kände efter ett tag att jag inte hade tid med träningsfrekvensen i Hjulsbro. Mycket beroende på att jag nyligen startat eget företag inom personlig träning. Det blir en hel del kvällar där. 

Vad sa de i Hjulsbro när du sa att du ville spela i Rimforsa?

–  Klart att de inte var så glada över det. Vi kommer dessutom att spela i samma serie, men de hade förståelse och skötte det jäkligt bra. Det var sjysta. De hade lika gärna kunnat ha stoppa mig från spel. 

Mjölbys förre kapten i division tre har, än så länge, bara hunnit med ett träningspass med Rimforsa. 

Vad tror du om lagets möjligheter i år?

–  Vi har  tappat ett par ryggradsspelare, som Arvid Borell, Linus Skarin, Petter Melkersson och Jesper Hellstrand. Vi kommer att slå lite ur underläge, men jag tycker ändå vi har ett intressant lag. Jag är jäkligt taggad och vill "kötta" på med Rimforsa nu. 

På lördag spelar RIF mot Grebo. Lindstrand hoppas han är med i laget då. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!