Kaptenens tankar om säsongen

Poängmässigt har Målilla Bandy gjort sin sämsta säsong på många år. Men lagkaptenen Daniel Skoog är inte allt för nedslagen.

Foto: Roelof Stroetinga

Bandy2019-02-24 13:01

Han säger så här efter den avslutande förlustmatchen mot Åtvidaberg (3–5):

– Tittar man bara på resultaten har vi haft det jobbigt, speciellt efter nyår. Jag tycker ändå att det har varit en godkänd säsong. Vi har ett ungt lag och visste att det skulle bli tufft. Det positiva är att alla har kört på hela tiden, trots förlusterna. Vi har inte tjurat ihop.

Daniel Skoog tycker att framtiden ser ljus ut.

– De yngre spelarna har tagit för sig mer och mer. Hela laget har utvecklats. Det finns absolut någonting att bygga vidare på, säger kaptenen.

Totalt tog Målilla nio poäng på 16 matcher. Det gav en sjundeplats i division ett.

Ska ha möte

Den sista matchen mot Åtvidaberg spelades i mycket svåra väderförhållanden.

– Det var mycket slask på isen. Till en början var det bara en tredjedel av planen som var någorlunda okej. Det blev mycket långbollar och ställningskrig. Vi gjorde det bra, men de var mer effektiva än oss.

Målillas mål gjordes av Leo Stolt, Oskar Nilsson och Anatoly Suzdalev.

Inom kort ska Målilla och Daniel Skoog ha ett möte om nästa säsong.

– Jag kommer säkert fortsätta spela på något sätt. Men som alltid så här dags på året behöver man fundera lite och lyssna på vad klubben har att säga. Ingenting är bestämt.

Hur ser du på Jesper Lünings framtid?

– Jag hoppas att han fortsätter som tränare i Målilla. Han har gjort det riktigt bra den här säsongen och utvecklat oss.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!