Lägligt debutmål av Melvin

17-årige Melvin Hemmingsson klev fram och gjorde sitt första mål för VIBK i A-laget i derbyt mot Vetlanda borta som betydde 1-1.

Melvin Hemmingsson gratuleras av Jonatan Green efter sitt 1-1-mål mot Vetlanda.

Melvin Hemmingsson gratuleras av Jonatan Green efter sitt 1-1-mål mot Vetlanda.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2018-12-14 21:55

VIBK spelade inget vidare i den första perioden, men lyckades hålla 1-1. Detta tack vare Melvin Hemmingsson som gör sin första säsong i A-truppen och mot Vetlanda kom första målet.

– Jag smög fram från min plats som vänsterback och fick en bra passning av Jonatan Green. Jag drog till bollen på backhand och målvakten hann inte reagera utan den gick in, säger Melvin Hemmingsson.

Annars fick både han och laget slita hårt mot Vetlanda. Hemmalaget hade mycket boll och gick upp och pressade högt ofta.

– Jag är inte van vid att de pressar så högt så det var svårt när man inte fick så mycket tid på sig med bollen, säger Melvin vars VIBK ändå såg ut att gå mot segern.

Vetlanda kvitterade dock minuterna från slutet och matchen gick till förlängning. Där avgjorde Jonatan Green med sitt andra mål i matchen.

– Det var skönt att vi avgjorde och fick med oss två poäng. Nu kan vi ta lite julledigt med gott samvete, säger Melvin Hemmingsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om