KLART: Vi sänder LFC:s bortamatcher

Med bara dagar kvar till premär är det klart att vi sänder Linköping FC:s samtliga bortamatcher i damallsvenskan.

15 april 2019 12:30

– Allsvenskan känns mer svårtippad än någonsin och jag tror aldrig att vi haft så många lag som faktiskt kan ses med en realistisk guldchans. Dessutom stundar ett VM i sommar och det ger allsvenskan en extra krydda här under våren, och med den bakgrunden känns det förstås väldigt kul att vi kan bjuda våra prenumeranter på de här livesända matcherna med LFC, säger Peter Mildaeus, sportchef i Öst Media.

De första allsvenska matcherna spelades redan i helgen och på onsdag är det dags för LFC att spela sin premiär, hemma på Linköping Arena mot Växjö. Precis som vid alla hemmamatcher under säsongen kommer vi då att direktrapportera från den matchen i textform.

Sedan kan vi alltså presentera den trevliga nyheter att alla prenumeranter kommer att kunna se alla LFC:s elva bortamatcher direkt på våra sajter. Första bortamatchen är nästa måndag, annandag påsk, mot Djurgården.

– Djurgården har gjort en spännande satsning inför den här säsongen och är säkert revanschsuget efter premiärförlusten mot Piteå. Det blir en tuff uppgift för LFC, säger Peter Mildaeus.

Bortamatcherna kommer att direktsändas på corren.se, nt.se, mvt.se, folkbladet.se, vimmerbytidning.se, vt.se och klackspark.com.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Marcus Nyenger