Listan: Här är veckans bästa idrottare

Här är de fem lokala idrottare som vi tycker har varit bäst den gångna veckan.

Wilma Djurstedt var duktig mot Craftstaden.

Wilma Djurstedt var duktig mot Craftstaden.

Foto: Torbjörn Allvin

Sport2020-01-20 20:00

Fem stjärnor: Jonatan Green, Vimmerby IBK

Bar sitt Vimmerby i toppmatchen mot Ingelstad. Stod för tre mål i 5-3-segern och gjorde en stark insats. Den kvicke anfallaren fick även mycket beröm av Michael Elmér efter matchen. Nu har Green och hans VIBK ett bra utgångsläge i tabellen inför fredagens seriefinal mot CL98IC. 

Fyra stjärnor: Mattias Wigley, Vimmerby Hockey

VH:s slitvarg har varit riktigt bra i de senaste tre matcherna, mot Mörrum, Tyringe och Kalmar. Han har också gjort en hel del mål senaste tiden och är uppe i fem stycken på nio matcher i vårserien. Han besitter många egenskaper som är viktiga för laget. Både i det offensiva och det defensiva spelet. Fantastisk i boxplay. 

Tre stjärnor: Knut Gunnarsson, Målilla Bandy

Målilla fick efter en sen kvittering med sig 5-5 från mötet med Nässjö B i bandyns division två. Då var Knut Gunnarsson poänghjälte med sina två mål. En fin insats även i övrigt. 

Två stjärnor: Wilma Djurstedt, Vimmerby IBK

Målvakterna har gjort det bra i VIBK:s damlag. I fredags var Wilma Djurstedt den som fick mest beröm när laget förlorade med 10-2 mot topplaget Craftstaden B. 

En stjärna: Elias Grönberg, Virserums SGF

Flera spelare var bra i VSGF mot Tidaholm och bland annat gjorde Daniel Öhlund ett viktigt kvitteringsmål med fyra sekunder kvar av matchen. Men Elias Grönberg avgjorde i sudden death med ett mycket snyggt mål - hans första i klubben. Snacka om bra tidpunkt att göra sitt första mål!

Bubblare: Henrik Böris (Hultsfred Handboll)

Elias Grönberg gjorde en bra insats och avgjorde för VSGF på sudden death.
Elias Grönberg gjorde en bra insats och avgjorde för VSGF på sudden death.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!