Ni vet storyn. Vi kan ändå ta den kortfattat igen. Ett utdömt Kisa BK fixade nytt kontrakt i division fem efter en makalös höstsäsong.

Morgan Wass är närmast lyrisk när han beskriver sina känslor:

– Det känns nästan som en serieseger, åt det hållet i alla fall. Mitt i all glädjeyra är det lätt att tänka på alla segrar och att det gick så bra, men jag tänker oavkortat på 16- och 17-åringarna som har slitit så hårt från november. Det var tungt och vi förlorade så många matcher fram till i somras. De ska vi högakta i allt det här.

– Och trots att vissa av dem fick kliva åt sidan och ge plats åt mer rutinerade spelare i höst, så har de kämpat på.

Nu är siktet inställt på nästa säsong. Och här kommer en nyhet från KBK-håll:

– Vi ska ha ett möte inom kort, där vi tittar på framtiden. Men klart är att vi som förening vill ha ytterligare ett seniorlag på herrsidan. Vi har lidit svårt att bara haft ett A-lag i seriespel. Vi har haft för många killar som fått för lite speltid och då blir det svårt att utvecklas, säger Morgan Wass.

Och vad händer för din del. Fortsätter du som tränare?

– Ärligt talat så har jag fokuserat på att slutföra säsongen och jobbat hårt för att försöka säkra nytt kontrakt. Inget är klart än när det gäller nästa säsong och jag vill inte gå händelserna i förväg. ”Frida” (Claes-Göran Blixt) och Torbjörn Lindqvist jobbar med saker kring seniorlaget tillsammans med styrelsen. Jag har fullt förtroende för dem.

– Vi ska sätta oss ner snart och komma fram till vad som är bäst för föreningen. Det är det viktiga. Det handlar inte om mig, men jag är inte främmande för att fortsätta.