Mardrömskväll för division två-laget

Det är motigt just nu för Frödinge/Brantestad SK som fortfarande väntar på sin första poäng i damtvåan. Mot Eksjö borta (8–0) var man aldrig nära. Och till råga på allt fick en FBSK-spelare lämna planen i ambulans.

FBSK hängde inte med Eksjö. Arkivbild.

FBSK hängde inte med Eksjö. Arkivbild.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Fotboll2019-05-15 21:57

Det var ingen kväll att minnas för Frödinge/Brantestad. Första halvlek började tungt, med insläppt mål redan efter tio minuter. Och den slutade ännu tyngre då mittbacken Hanna Frejd trampade snett och skadade foten så illa att ambulans fick tillkallas.

– Hon har väldigt ont i foten, eventuellt handlar det om en fraktur. Det känns lite typiskt, eftersom vi hade en hel del frånvaro sedan innan. Dessutom var det två spelare som utgick från matchen med sjukdomssymtom, säger FBSK:s tränare Robin Blomberg.

Efter allt som hände hade FBSK svårt att spela den fotboll de vill spela. I andra halvlek rann det iväg till Eksjös fördel. Matchen slutade 8–0 till hemmalaget.

– Vi väljer att flytta upp spelet med lite högre press. VIlket med facit i hand var ett felbeslut. Efter 2–0 viker ner vi ner oss totalt, säger Robin Blomberg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!