Dackarna möter ett vingklippt Smederna

Kvällens möte mellan Dackarna och Ikaros Smederna är ett skadedrabbat sådant. Dackarna saknar sedan tidigare lagkaptenen Fredrik Lindgren - men läget är snäppet värre i Smederna. Trion Kenni Larsen, Andreas Jonsson och Peter Karlsson saknas hos gästerna. - Vi måste koncentrera oss på vårt till 100 procent, men vi har ett bra läge, säger Dackarnas Jerker Eriksson.

Motorsport2013-07-08 22:45

Därmed blir det riders replacement i båda laguppställningarna, Dackarna istället för Fredrik Lindgren och Smederna istället för Kenni Larsen. Senast mot Piraterna valde Dackarna att inte köra riders för Lindgren på grund av reglerna om tre svenskar i laguppställningen, men frångår nu detta.
- Det var klubben som ville hålla på reglerna senast, men den här gången är inställningen en annan. Vi kör helst riders när vi saknar Fredrik, för annars blir vi lite för svaga, nu får vi en annan stabilitet när Mikkel (Michelsen) kan köra som reserv, säger Jerker Eriksson.
Dackarna är trea i tabellen, en poäng före Smederna men mycket talar för en hemmaseger på förhand. Den skadade trion i Smederna lämnar ett stort tomrum och Dackarna har ett bra utgångsläge för att vinna både matchen och bonuspoängen (förlust med fyra poäng i Eskilstuna).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!