Dackarna på piratjakt i Motala

Tre saker som talar för Dackarna i kvällens superviktiga match mot Piraterna: ? Andreas Jonsson är i superform. ? Segern mot Västervik har gett självförtroende. ? Dackarna trivs av tradition i Motala.

Motorsport2011-08-30 06:33

Dackarna måste ta poäng antingen mot Piraterna i kvällens match eller hemma mot Elit Vetlanda nästa tisdag. Annars är det goodbye och Dackarna blir sist och åker ur elitserien.
Som ni såg i inledningen finns det ändå en hel del som talar för en skräll, om vi nu kan tala i dom termerna när vi pratar om ett Dackarna med tre GP-förare i laget.
Lagledaren Mikael Karlsson om Andreas Jonssons betydelse:
- Det betyder förstås mycket, både på och vid sidan av banan, att ha en förare som har sån otroligt bra form. Andreas behöver inte fundera så mycket på sin egen körning, utan kan stötta och hjälpa de andra förarna också.
Om segern mot Västervik:
- Det gav oss först och främst chansen att fortfarande vara med i kampen om nytt kontrakt, men det gav också självförtroende inför de andra matcherna.
Om att Dackarna av tradition kör bra i Motala:
- Flera av våra förare trivs där och brukar hitta rätt inställningar. Vi går in till matchen med positiva känslor och det brukar alltid bli bra racing i Motala.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!