Dackarna tappade i sista två heaten

Återigen vinner Dackarna reservkampen klart. Men ännu en gång är det för ihåligt på vissa håll bland de ordinarie förarna. - Vi har kommandot, men när det väl gäller är det för få förare som är tillräckligt tuffa , säger Dackarnas lagledare Mikael Karlsson efter 44-46 hemma mot Piraterna.

Motorsport2015-08-19 06:50


En endaste gång hade Piraterna ledningen under den mycket underhållande toppmatchen i Målila i går. Och det var efter det 15:e och sista heatet. Suveräne Piotr Pawlicki körde då hem sin femte heatseger (17 poäng totalt på sina sex heat), samtidigt som lagkamraten Darcy Ward höll en jagande Jason Doyle bakom sig och knep tredjeplatsen. Hos Piraterna tog tre förare tillsammans 37 av lagets 46 poäng (Pawlicki, Ward och Holder). Snacka om spets.

Folk gnällde
- Jag hörde att folk gnällde om det efter matchen, men så vitt jag vet går det väl ut på att sammanlagt ta så många poäng som möjligt, säger Piraternas lagledare Stefan Andersson Skill.
- Vi visste att vi inte skulle vara med i matchen utan Greg Hancock (avstängd). Laget är ju byggt med honom och därför fick vi toppa oss i fatt tre gånger. Men det är ju ändå i de två sista heaten vi avgör (5-1 och 4-2 till Piraterna) och då kör ju Dackarna också med sina bästa, säger Andersson Skill, som inför matchen blev ifrågasatt av Elit Vetlandas lagledare Fredrik Staaf hur gärna han egentligen ville vinna den här matchen.
- Vi låter den här kvällen tala för sig själv, ler Stefan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!