Dackarna utklassat i Eskilstuna

Mardrömsveckan fortsätter för Dackarnas lagkapten Nicki Pedersen. Rekorddåligt GP i lördags, rött kort i Polen i söndags, en av tidernas sämsta elitseriematcher i måndags och så toppade han det med en ännu sämre i går. Dackarnas lagledare Mikael Karlsson har en hel del att fundera på inför slutspelet.

Motorsport2015-08-12 06:40


För trots en förnedrande förlust mot Smederna i går (52-38) är Dackarna ändå klart för slutspel. Smederna vann alltså med 14 poäng men hade behövt 16 poängs segermarginal för att fixa omkörning av bonuspoängen. Och tack vare medflyt i omgångens övriga matcher så räckte det med bonuspoängen för att Dackarna skulle kunna räkna hem en slutspelsplats.
Och det var nog tur att Dackarna fixade det redan i kväll, för med tanke på lagets form just nu så lär inte de båda återstående matcherna mot Piraterna och Vetlanda direkt bli några promenader i parken.
- Vi får igång alldeles för få förare. Det håller helt enkelt inte. Ändå gör vi vad vi kan. Vi toppar, plockar bort och kastar in, men inget hjälper, säger en besviken och frustrerad lagledare i Dackarna, Mikael Karlsson.

De ordinarie svek
Precis som i måndagsmatchen hemma mot Vetlanda var det i går återigen förarna på ordinarie plats som svek. Reserverna, Jason Doyle och Robin Aspegren, gjorde sitt och vann "matchen" mot Linus Eklöf och Peter Karlsson med 15-8.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!