Dackestjärnans ilska mot gamla klubben: "En klubb jag haft ett hjärta för – jag har varit för godtrogen"

Fredrik Lindgrens tålamod börjar tryta. Löftet från skuldtyngda Indianerna om att i förra veckan återbetala en del av sin skuld till honom på närmare 800 000 kronor hölls inte. ”Inga pengar har kommit in och man har valt från Indianernas sida att inte besvara mig alls”, skriver Lindgren på Instagram.

Foto:

Motorsport2016-11-23 07:30

Det var i slutet av säsongen som bomben briserade. Elitserielaget Indianerna visade sig ha närmare 2,8 miljoner kronor i skulder till sina förare, enligt Nerikes Allehanda.

Det var en starkt bidragande orsak till att Fredrik Lindgren valde att lämna moderklubben för Dackarna.

Avbetalningsplan

En avbetalningsplan gjordes upp där en avbetalning skulle ha gjorts i förra veckan. Men vare sig Lindgren eller förare som Antonio Lindbäck och Joel Andersson har sett till några pengar.

”Att inte få någon återkoppling alls gällande den betalningsplan vi tillsammans kommit överens om och som i bifogat underlag bägge parter skrivit under. Det är mer en sorg för mig just nu än agg”, skriver Lindgren.

Avgörande möte

I nästa vecka håller Kumlas kommunstyrelse möte. Där tas frågan om att hjälpa klubben ekonomiskt upp. Ett nej där och många tror att det är nådastöten för föreningen.

”En klubb jag vuxit upp i. En klubb jag haft ett hjärta för. Jag har tydligt gjort fel i detta och jag har varit för godtrogen”, skriver Fredrik Lindgren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!