Dagen efter Kåsan

Det är dagen efter triumfen. Eller TRIUMFEN, ska det vara med stora bokstäver. Men tro inte att Kåsa-vinnaren ligger och tar igen sig på sofflocket för den skull. - Jag är i Kisa och borrar i en källare, säger Calle Bjerkert.

Calle Bjerkert följdes av mycket publik i spåret i helgen och dagen efter segern är det många som ringt och gratulerat till segern i Novemberkåsan.

Calle Bjerkert följdes av mycket publik i spåret i helgen och dagen efter segern är det många som ringt och gratulerat till segern i Novemberkåsan.

Foto:

Motorsport2008-11-18 07:28

I sjunde himlen.
Det var väl ungefär så som Vimmerbysonen Carl-Johan Bjerkert kände sig när han kom i mål i söndags natt.
Känslan var...obeskrivlig.
- Det var en pojkdröm som gick i uppfyllelse. Det var helt otroligt och det är knappt jag fattar det än. Jag blev rörd när gamla "rävar" som Hasse Hansson kom fram och gratulerade efteråt och sa att nu är du med bland de stora grabbarna.
- Det kändes också stort när tidigare världsmästare, SM-segrare och kåsa-vinnare som Anders Eriksson, Jocke Ljunggren och Björne Carlsson kom fram och från sina hjärtan grattade mig och sa att jag var starkast den här gången.

"Oförskämt bra"
Bjerkert berättar att telefonen nästan ringt oavbrutet sedan segern:
- Ja, det har varit mycket snack i telefonen och jag har fått många SMS. Det är kanonroligt.
Hur mår du nu då?
- Bra. Ja..., faktiskt oförskämt bra. Och det är klart att det underlättar att jag vann. Det kanske inte hade känts så bra i kroppen om jag slutat 25:a.

Fakta
Artiklar om Kåsan

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!