Davidsson tror på sitt nya lag Dackarna

Med halva det svenska landslaget i startsjuan spänner Dackarna bågen mot revansch och ett nytt SM-guld. - Det finns alla möjligheter att ta hem guldet. Jag tippar att det står mellan oss, Indianerna och Vetlanda, säger nyförvärvet från Piraterna, Jonas Davidsson.

Motorsport2011-12-02 07:34

Den nya upplagan av Dackarna presenterades under torsdagskvällens kick-off på Holmgrens Bil i Vimmerby. Där fanns nyförvärven Jonas Davidsson, Michael Jepsen Jensen och Patryk Dudek. Det fjärde förvärvet Darcy Ward är hemma i Australien för vintervila.

Framtidslag
Årets VM-tvåa och lagkaptenen Andreas Jonsson är förväntansfull inför 2012.
- Det ska bli riktigt kul, och med de här nya grabbarna i laget känns det som en nytändning för hela klubben. Vi har en bra mix i laget, säger Andreas Jonsson.
Återvändande lagledaren Jerker Eriksson är inne på samma spår.
- Jag är extremt nöjd med hur laget ser ut, det ska bli riktigt kul nästa säsong, säger han.
Både Jepsen Jensen, Dudek och Ward är födda 1992 och spås vara blivande världsstjärnor.
- Det är ett intressant lag med utvecklingsmöjligheter. Unga grabbar går alltid ut och kör, de vill visa upp sig och tvekar inte så mycket, säger Jonas Davidsson.
Jonas Davidsson utgör tillsammans med Fredrik Lindgren och Andreas Jonsson tre femtedelar av det svenska landslaget i lag-VM.
- Jag gillar att vi är många svenskar i laget, det känns väldigt tryggt, säger han.
Davidsson lämnade Piraterna under lite kaosartade former, där han helt enkelt fick kicken.
- Jag har lagt Piraterna bakom mig nu. Jag är väldigt nöjd med att komma till Dackarna. Det är Sveriges bästa klubb, även om de inte vinner varje år så är det ordning på allting, säger Jonas Davidsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om