"Det är rent skitsnack"

De fyra slutspelslagen i Elitserien är klara. Därför riktas redan nu intresset mot hur semifinalmötena ska komma att se ut. - Klart att man skulle vilja köra en helt småländsk drömfinal, säger Elit Vetlandas lagledare Fredrik Staaf.

Motorsport2015-08-18 06:53


Det är onekligen ett intressant uttalande. Inte minst med tanke på att det är Elit Vetlanda, som redan är klar seriesegrare, som fritt får välja semifinalmotståndare mellan lag tre och lag fyra i Elitserien. Det kan bli Indianerna, Piraterna eller Dackarna.

"Rent skitsnack"
- Det är många saker som ska vägas in. Dessutom vet jag inte hur suget Piraterna verkligen är på den där andraplatsen. Jag tror nog att de gärna släpper den till Indianerna, säger Fredriks Staaf, och syftar på att det förmodligen är Piraternas största chans att få möta ett skadedrabbat Indianerna i semifinalen, förutsatt att Elit Vetlanda då plockar Dackarna före formtoppade Pirater.
- Det är rent skitsnack. Ofattbart, kontrar Stefan Andersson Skill, lagledare hos Dackarnas motståndare i kväll, Piraterna.

"Inte samma syn"
- Till exempel väljer de att köra Jonas Davidsson mot Dackarna i kväll, istället för Miedzinski eller Bjarne Pedersen, motiverar Staaf, men får mothugg av Andersson Skill.
- Jag har hört att de försöker sprida ut det där ryktet på olika håll, men vi går alltid för att vinna. Davidsson är en svensk förare som vi gärna vill se i kvällens match. Vetlanda och vi har helt enkelt inte samma syn på hur speedway ska bedrivas. Allt handlar ju ändå till syvende och sist om vilket lag de väljer i semin, säger Andersson Skill.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!