Förlust i måstematchen

Fem raka segrar. Sedan var det roliga slut för Dackarna. För när hemmalagets stjärnor svek i kväll var laget ett lätt byte för stridslystna indianer, som vann med förkrossande 39-50.

Patryk Dudek var långt ifrån i balans.

Patryk Dudek var långt ifrån i balans.

Foto: Magnus Strömsten

Motorsport2016-08-02 18:50

I och med det är Dackarnas slutspelschanser små, då man har topplagen Piraterna och Rospiggarna kvar att möta. Samtidigt har tabellfyran Masarna tre ”säkra poäng” kvar att hämta in, då man bland annat har jumbon Smederna kvar att köra mot.

Dock riktigt bra insatser i kväll av Dackarnas Kacper Gomolski och Mikael Max (8+1). Men mer generös än så går det inte att vara. För det här var kvällen då stjärnorna svek och det mesta i övrigt blev ren pannkaka. Två poäng av GP-föraren Maciej Janowski, en bedrövlig start på matchen av Patryk Dudek, fyra pinnar för Peter Ljung, tre nollor av Rune Holta och endast två heatsegrar av Dackarna på de tio första heaten.

Nej, då är det omöjligt att rå på ett starkt Indian-lag, som hade desto fler förare som imponerade. Inte minst unge Joel Andersson, som körde in starka 7+1 och var riktigt snabb på banan.

Poäng, Dackarna: Patryk Dudek 10+1, Kacper Gomolski 9, Mikael Max 8+1, Rune Holta 6, Peter Ljung 4+2, Maciej Janowski 2.

Indianerna: Grzegorz Zengota 12+1, Fredrik Lindgren 9+1, Antonio Lindbäck 8, Niels-Kristian Iversen 8, Joel Andersson 7+1, Miroslaw Jablonski 6+1, Maksims Bogdanovs 0.

Publik: 4005

Peter Ljung började bra, men fallerade mot slutet.
Peter Ljung började bra, men fallerade mot slutet.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!