Jensen bakom storsegern

Michael Jepsen Jensen var den store mannen för dagen i Dackarnas hemmaseger mot Piraterna med hela 55-35. Med inte mindre än fem heatsegrar och 17 inkörda poäng var den danske föraren glödhet. - Cykeln, jag själv och teamet hade en väldigt bra dag, sa Jepsen Jensen med ett brett leende.

Michael Jepsen Jensen firade med bakhjulskörning och spexade glatt i depån efter att ha kört fullt mot Piraterna. Foto: Dennis Clerkefors

Michael Jepsen Jensen firade med bakhjulskörning och spexade glatt i depån efter att ha kört fullt mot Piraterna. Foto: Dennis Clerkefors

Foto:

Motorsport2012-06-27 06:33

Redan i matchens första heat visade Andreas Jonsson och Patryk Dudek vilket lag som var det hetaste för dagen. Duon tog starten, vann heatet med 5-1 och banade väg för den klara Dacke-seger som tisdagens match mot svenska mästarna skulle komma att bli.
Dackarna vann tolv av matchens 15 heat - de enda tre grensegrarna för ett mycket blekt Piraterna stod Grand Prix-ledaren Greg Hancock för.
- Jag tycker det är vi som gör dem dåliga, vi är bättre från start och ger dem inte chansen att komma in i matchen, sa Dackarnas lagledare Mikael Karlsson och fortsätter:
- Det var många förare som var bra och de som skulle ta poäng i matchen tog poäng.

"Bästa banan i år"
Den allra hetaste föraren för dagen var Michael Jepsen Jensen, som vann sina första fem heat han körde i matchen. Jepsen Jensen imponerade både genom att ta starterna i fyra av heaten - eller som i det tredje heatet när han körde om Chris Holder fram till 4-2.
- Jag ville verkligen i dag och fick en bra känsla med mig direkt. Det kändes väldigt bra att köra in maximum i de första heaten, sa Jepsen Jensen, som berömde banan på G&B Arena.
- Banan var perfekt för mig dag, bäst av alla matcher den här säsongen, så det var också en stor hjälp.
Jepsen Jensen fick dock inte vinna alla heat han körde för dagen, men det gjorde kanske det samma när Dackarna i sista heatet vann med 5-1, då Jonsson körde in före Jepsen Jensen. Därmed tog Dackarna sin femte femetta för dagen, körde över Piraterna och vann med hela 55-35.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!