Jimmi Smålandsmästare

Karin Leandersson var hur besviken som helst. Christer Sundström var förbannad. Och mästaren...ja, han var förstås glad och lycklig. - Det här var roligt, säger Jimmi Elofsson medan han uppvaktas av folk som vill hylla honom.

Jimmi Elofsson, till höger, vann fighten med Christer Sundström. Foto: Janne Strömsten

Jimmi Elofsson, till höger, vann fighten med Christer Sundström. Foto: Janne Strömsten

Foto:

Motorsport2006-10-09 06:34

På förhand tydde allt på att det skulle bli en stenhård uppgörelse mellan Elofsson, Leandersson och Sundström. Det skiljde bara några poäng mellan dem inför finalen i Smålandscupen i Vimmerby.
Tufft blev det också, med mycket känslor inblandat.
Vår tidning följde de tre konkurrenterna finaldagen. Och det var många tvära kast. Från stor glädje till djup besvikelse.
Alla tre inledde med varsin heatseger. Jimmi Elofsson och Christer Sundström blev vinnare också i sina respektive andra heat. Tvärtom för Leandersson. I solklar ledning stannade plötsligt bilen efter rakan.
- Det gick åt helvete. Det är kört för mig. Jag tror inte jag fixar att ta mig ens till D-final, säger hon och suckar strax efter målgång i sitt andra heat. Du vet, det är nästan 100 startande och jag måste vinna mitt sista heat, men det skulle förvåna mig om det ens räcker.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!