Larsson redo för säsongspremiär

Hallstavik i kväll, Hagfors i morgon och Malmö på torsdag. Det är en hektisk vecka som väntar för formstarke Joel Larsson, som gör säsongspremiär i Elitserien i kväll. - Jag har en skön känsla. Jag känner mig bekväm på cykeln och allt flyter på, så det ska bara bli kul.

Motorsport2015-07-07 06:16


n strålande säsong så här långt. I Västerviks allsvenska lag har han etablerat sig som en stabil poängplockare och åkmässigt har han utvecklats rejält.
Första egentliga bakslaget kom i torsdagens hemmamatch, då hans Västervik tog emot Griparna. Joel stod inte alls att känna igen och det blev bara en ynka poäng på fyra heat.
- Det är trist att behöva skylla på materialet men jag kan faktiskt inte göra annat. Jag gjorde precis som jag har gjort under hela säsongen och hade samma sköna känsla men blev ifrånkörd på rakorna, berättar Joel.
- Efter tävlingen skickade vi iväg motorn på renovering och det verkar som de har hittat några grejor som inte var helt hundra. Den kommer nyrenoverad till Hallstavik under tisdagen, så jag hoppas kunna ha samma fina fart mot Rospiggarna som jag har haft tidigare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om