Säsongen över - precis som väntat

Efter 58-32 till Vetlanda borta mot Dackarna i den första semin blev gårdagens retur en ganska avslagen historia. När hemmalagets Emil Sayfutdinov körde hem det åttonde heatet var finalplatsen säkrad. - Jag tycker ändå att vi bjuder till ganska bra, summerar Mikael Karlsson, Dackarnas lagledare.

Motorsport2015-09-08 19:38


Bortaseger med 58-32 i den första semin. Hemmaseger med 48-42 i går. Sammanlagt 106-74. Nej, under de omständigheter som rådde under semifinalveckan, med bland annat skador på nyckelförare, var det inget snack.

Elit Vetlanda vann precis så enkelt och stort som man kunde befara och finalmotståndaren Indianerna (som vann över Piraterna i går kväll) kommer få slita.
Nicki Pedersen och Joonas Kylmäkorpi saknades ju för Dackarna i den första semin. I går var Pedersen tillbaka, men då var det i stället Jason Doyle som fick kasta in handduken.
- Han körde i på träning i lördags och hade väldigt ont i sin armbåge när han vaknade i morse, berättar Mikael Karlsson.

Trots det så kunde han köra tävling både i söndags och i
måndags?
- Ja. Men jag kan inte göra annat än att lita på att någon som ringer och säger att han är skadad också är det.

In i Doyles ställe kom Rasmus Jensen. Dansken ringdes in i går förmiddag och fick stå på ganska bra för att hinna fram till Vetlanda i tid. Men det var inte bara på vägen från Danmark han var snabb, utan även på banan. 7+2 poäng gladde Mikael Karlsson.
Läs mer i onsdagens tidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om