SPEEDWAYEXTRA: GP-stjärnan till sjukhus

I kväll skulle Antonio Lindbäck ha kört semifinal i brittiska Elite League med sitt Poole Pirates. Men den nyblivne Masarnaföraren har dessvärre drabbats av magproblem – och blivit inlagd på sjukhus.

Foto: TT

Motorsport2016-09-28 10:10

Säsongen 2016 har minst sagt varit turbulent för Antonio Lindbäck. Och trots att säsognen lider mot sitt slut verkar inte incidenterna och rubriker svalna.

Efter misstanke om grovt brott, himmel och pannkaka i GP-cirkusen – och uteblivna löneutbetalningar från hans forna Elitserieklubb Indianerna – har nu nästa bakslag kommit för ”The Rio Rocket”.

På grund av återkommande magproblem har stjärnföraren lagts in på sjukhus i Sverige, och därmed missar han kvällens semifinal med sitt Poole Pirates mot Wolverhampton.

– Vi fick ett meddelande i morse där det stod att han ligger på sjukhus, och att han behöver vila i minst två till tre dagar, säger Poole Pirates manager Neil Middleditch till speedwaygp.com.

Antonio – som just nu ligger på åttonde plats i VM-sammandraget, en poäng före Fredrik Lindgren – har själv har ännu inte lämnat något besked om huruvida hans medverkan i helgens stundande GP-tävling i polska Torun är hotad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!