Stefan kör i Polen igen

Stefan Andersson var på plats med sin nya klubb Piraterna vid Mantorpstravetstävlingar i måndags. - Det var riktigt kul att få gasa runt den 1 000 meter långa travbanan. Man hann få upp en otrolig fart på de långa rakorna, sa Stefan.

Stefan Andersson körde speedway på Mantorps travbana i måndags.

Stefan Andersson körde speedway på Mantorps travbana i måndags.

Foto:

Motorsport2004-04-07 06:31

Stefan berättade även att det äntligen löst sig med hans polska klubb Gniezno. Han kommer att åka dit i början på nästa vecka för att köra sina första matcher för säsongen.
- Jag har dock varit igång och tränat sedan ett par veckor tillbaka. Bland annat var jag och Ricky Kling i Polen på läger. Då fick jag lite ont i det ben som jag skadade senast, men det har gått över nu. Jag siktar på att kunna träna i Motala de närmaste dagarna för att få igång åkningen inför matcherna i Polen.

Nästa stora uppgift på hemmaplan sker också i Motala då det första GP-kvalet avgörs på Stefans nya hemmabana den 24 april.
- Det kan bli en riktigt bra tävling. Peter Karlsson och Peter Ljung finns bland annat också på startlinjen. Sedan är det ju inte så långt kvar tills vi i Piraterna möter Masarna hemma i seriepremiären. Det kan bli en riktig höjdare.
Stefan berättar vidare att han hade det väldigt kul på Mantorpstravet i måndags.
- Det gick undan värre när vi körde ett par varv på travbanan för att visa upp oss. Det vore kul att köra någon tävling på en så stor bana någon gång.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!