Västervik stoppade Vargarna

När Västervik Speedway överraskade med att utklassa Vargarna på östgötarnas hemmabana (53-34) förra veckan hade man på känn att gårdagens returmatch i Västervik skulle bli en ny överkörning från Västerviks sida.

Tomasz Gollob vann sitt första heat, men sen stämde det inte alls för GP-stjärnan som bara tog fem poäng för Västervik mot Vargarna.

Tomasz Gollob vann sitt första heat, men sen stämde det inte alls för GP-stjärnan som bara tog fem poäng för Västervik mot Vargarna.

Foto:

Motorsport2006-06-07 06:32

Och så blev det, 57-39, men det blev trots allt lite tuffare än väntat och efter tretton heat var hemmaledningen bara tio poäng.
Segern innebär att Västervik tog sin tredje raka seger och det innebär dessutom att laget blandat sig i slutsspelsstriden redan nu - trots de tre inledande förlusterna. De övriga lagen såg till att flera lag nu är inblandade kring slutspelssträcket, men Västervik är redan på rätt sida om sträcket. Allt talar för att årets elitserie blir något alldeles extra. Det är bara Vetlanda och Masarna som rycker i toppen.
Inför gårdagens match i Västervik sa Vargarnas lagledare Åke Bergström:
- Startar vi lika dåligt i kväll som vi gjorde hemma i tisdags. Ja,då får vi storstryk. Jag har sett förra matchen på video och man får skämmas över hur dåligt mina förare startade.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!