Lindgren missar ännu en match

Först trodde Fredrik Lindgren att han kunde vara tillbaka redan till lag-VM. Men comebacken efter kraschen i Köpenhamn dröjer fortfarande. Dackarnas lagkapten finns inte med i kvällens match borta Indianerna. - Men det är stor chans att jag kan köra nästa helg, säger den svenske stjärnföraren.

Missar matchen. Fredrik Lindgren är inte fullt återställd efter den svåra kraschen i Köpenhamn. Dackarnas lagkapten missar kvällens match mot Indianerna.

Missar matchen. Fredrik Lindgren är inte fullt återställd efter den svåra kraschen i Köpenhamn. Dackarnas lagkapten missar kvällens match mot Indianerna.

Foto:

Övrig sport2013-07-23 06:34


För cirka en månad sedan kraschade Fredrik Lindgren allvarligt i Köpenhamns GP. Då trodde man att det åsamkade köttsåret på ena armen skulle vara läkt inom två veckor, men konvalescensen har blivit betydligt längre än så.
Lindgren hade förhoppningar om att köra i helgen, men ett läkarbesök i fredags fick honom på andra tankar.
- Det blir bättre och bättre hela tiden, men jag är inte hundra procent kurant än. Såret är inte läkt och det glipar fortfarande på en del ställen, säger han och fortsätter:
- Skulle jag slå upp det igen hade jag fått problem för resten av säsongen, och det vill jag inte. Jag har lite ont, men det är inte smärtan som hindrar mig från att köra. Det är risken för att slita upp det.

Tillbaka i helgen?
Dackarnas lagkapten får i stället följa kvällens match mot Indianerna från depån.
- Det är alltid tungt när man inte kan köra, men det är inte så mycket man kan göra åt det.
Nytt comebackdatum är satt till helgen då EM-serien körs i polska Gdansk.
- Jag ska ersätta Andreas Jonsson (också skadad) där och det är fyra deltävlingar kvar. Jag tar absolut sikte på att köra i helgen och det bör vara okej nu när jag vilar ytterligare en vecka.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!