Wards omkörning räddade poäng

Dackarna fick med sig en poäng från bortamötet med Indianerna. Slutresultatet skrevs till 45-45 efter två avslutande heatsegrar från Darcy Ward. - Men jag tycker så gott som samtliga bidrar till den här poängen, vi krigar in i det sista, säger team manager Mikael Karlsson.

Dackestjärnan Darcy Ward blev poängräddare när Dackarna körde 45-45 borta mot Indianerna.

Dackestjärnan Darcy Ward blev poängräddare när Dackarna körde 45-45 borta mot Indianerna.

Foto:

Övrig sport2013-07-24 06:20


Indianerna tog initiativet i matchen genom att vinna tre av de fyra första heaten och ryckte snabbt åt sig en sexpoängsledning. Matchen skulle dock svänga fram och tillbaka före paus, för tre heat senare hade Dackarna vänt på ställningen. Två raka 5-1 och en 4-2 innebar ledning med fyra poäng efter sju heat.
Sen svängde poängen tillbaka till Indianerna, som vann de två kommande heaten och ledde med två poäng inför det tionde heatet.
Där plockade Dackarna fram sina danska dynamiter och Michael Jepsen Jensen före Mikkel Michaelsen såg till att Dackarna ledde med 31-29 över paus.
- Vi hade lite problem med inställningarna i de fyra första heaten, men fixade till det och kom tillbaka. Det var en väldigt svängigt, men när vi ledde i paus trodde jag faktiskt att vi skulle fixa det men det slet till slut lite för mycket, säger Mikael Karlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!