Efter premiärtävlingen: "Klart över förväntan"

Klart över förväntan. Det var arrangören Jonas Fors intryck efter den första deltävlingen av Drop Padel Tour. "Det flöt på bra och det spelades många riktigt bra matcher", sa han.

Jonas Fors var väldigt nöjd med den första upplagen av Drop Padel Tour.

Jonas Fors var väldigt nöjd med den första upplagen av Drop Padel Tour.

Foto: Magnus Strömsten

Padel2023-02-06 11:59

Efter ett avhopp kom 31 lag med 62 spelare till start i helgens turnering. Merparten av lagen hade lokal prägel, men de flesta klasserna togs faktiskt hem av spelare utifrån.

– Det var Jens Carlsson och Robert Danielsson som lyckades vinna av de lokala spelarna i B-klassen. Sedan var det lag från Oskarshamn, Västervik Kalmar och Eksjö som tog för sig.

undefined
Anna Krook och Maria Ilhammar tog hem segern i Damernas A-klass. Det blev vinst i finalen mot Therese Milch och Malin Nilsson med 7-6 6-3

Hur vill du summera den första upplagan?

– Det var jäkligt kul. Allt flöt på som jag tänkt och det blev till och med klart över förväntan. Många matcher höll väldigt hög klass och det märktes att det uppskattades av både publiken och spelarna.

Nästa deltävling avgörs i Kalmar första helgen i april.

– Då spelar vi i en hall med fem banor och siktet är inställt på att få ihop 50 lag. Det är redan flera som var med nu som har anmält sig igen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!