Kändisbesök när Västervik arrangerar padelturnering

På fredagen arrangerar Västerviks Padelclub amatörturneringen Padel Mundo Open utomhus på Västerviks Resort. I ett av de 50-tal lag på plats spelar sportjournalisten Jesper Hussfelt.

Sportjournalisten Jesper Hussfelt är i Västervik för att spela i fredagens padelturnering på Västerviks Resort.

Sportjournalisten Jesper Hussfelt är i Västervik för att spela i fredagens padelturnering på Västerviks Resort.

Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Padel2021-08-05 12:17

Jesper Hussfelt driver podden Padel Mundo tillsammans med Johan Håkansson som även ligger bakom tidningen Padelfeber. I det senaste poddavsnittet pratar de om Västervik och kommande turnering.

– De ville egentligen fixa en sommartour och åka runt på, men nu blev det inte så. Men de kommer till Västervik och det är vi väldigt glada över, säger Västerviks Padelcenters Rickard Detterberg.

– Det är första gången vi gör ett sånt här Padel Mundo-event tillsammans med lokala arrangörer och jag ser fram emot att få möta våra lyssnare och få bjuda på oss själva, säger Håkansson i podden.

– Sen jag blev så kallad free agent i juni har jag varit så himla uppbokad och har fått tacka nej till mycket. Men det här har jag sett fram emot så otroligt mycket, säger Hussfelt i samma poddavsnitt.

Ungefär tio lag kommer från Västervik. Övriga är från alla möjliga delar av Sverige.

Podd-duon kommer att spela tillsammans med varsin Västervikskille; Hussfelt med David Appelqvist och Håkansson med Martin Svahn.

– Jag har sagt till Martin att han får ta forehand, för "Håkis" kör bara backhand, säger Håkansson i podden och skrattar.

Västerviks unge stjärnskott Isaac Wiman kommer också att vara med som en förberedelse inför helgens VM-uttagning dit han åker tillsammans med klubbkamraterna Herman Tenemyr och Henning Lindeberg.

– Jag ser verkligen fram emot att se Isaac Wiman, säger Johan Håkansson i poddavsnittet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!