Så gör padelklubben med tävlingsverksamheten

Spel eller inte? Här är beskedet från PadelFour i Vimmerby: "Vi pausar all tävlingsverksamhet från och med nu", säger Mathias Westerling Jansson till Sporten.

Foto: MAXIM THORE

Padel2020-11-10 21:18

Ligaspelet i padel pågår för fullt och många serier är i slutomgångarna. Nu står det klart att seriespelet inte kommer att slutföras i den tidsaspekt som det var tänkt. 

– Nä, allt ligaspel pausas från och med idag (tisdag). Vi ser på den ökade smittspridningen med stor respekt och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Westerling Jansson och tillägger:

– Vi har sett att padelklubbarna i Jönköpings- och Kronobergs län har gjort på lite olika sätt. Vi väljer att pausa och skjuta ligaspelet på framtiden tills det kommer nya riktlinjer. 

Den kommande turneringen i lag-americano, som skulle ha spelats i början av december, flyttas nu fram en månad. 

Kommer ni stänga all verksamhet?

– Nej, padelhallen kommer fortsätta att vara öppen, men däremot gör vi ytterligare förändringar i hallen för att öka säkerheten. 

På deras facebooksida går att läsa att Padelfour bland annat kommer att stänga omklädningsrummen. Ingen publik kommer heller att tillåtas att vistas i hallen, gruppträningarna skjuts på framtiden och bänkarna i mittgången kommer att avlägsnas. Dessa och fler åtgärder sker omedelbart. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!