Piraternas lagledare hyllar Dackarna

Piraterna stod länge upp mot Dackarna och var med i tävlingen fram tills det sista heatet. "Jag är väldigt stolt över grabbarna", säger Piraternas lagledare Fredrik Staaf.

13 augusti 2019 21:49

Det blev inga poäng för Piraterna hemma mot Dackarna. Målillalaget var för starka och vann matchen med 47–43, efter ett avgörande i det sista heatet. Piraternas lagledare Fredrik Staaf passade på också på att hylla Dackarna.

– Vi möter ett riktigt bra lag. Ibland så gör man det och då måste man faktiskt acceptera det. Dackarna är ett riktigt starkt gäng. Vi förlorar tyvärr i det sista heatet och det är väl egentligen en omöjlig uppgift vi står inför, säger Fredrik Staaf efter förlusten.

Piraterna hade dock chansen och var länge med i kampen. Inför det sista heatet hade man ställningen 42–42 och man skickade ut Kai Huckenbeck och Pawel Przedpelski mot Dackarnas Maciej Janowski och Patryk Dudek.

– Vi hade fortfarande chansen och förarna vi skickade ut har ju så klart en kapacitet. Men det är klart, att mäta sig med Janowski och Dudek runt Motala Arena är inte lätt, säger Staaf.

Janowski och Dudek tog en femetta och löste en seger för Dackarna. Staaf ville dock hylla sina förare och var stolt över prestationen och att man ändå kunde stå upp mot ett riktigt bra Dackelag.

– Jag är väldigt stolt över grabbarna och med moralen vi visar. Det är en laginsats av oss.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Haris Dreco