Under måndagskvällen höll Vimmerby Hockey sitt årsmöte på Fabriken i Vimmerby. Klubben har en stark säsong bakom sig, vilket syntes både sportsligt och ekonomiskt då klubben kunde redovisa ett plusresultat på 438 910 kronor för året, vilket var en stor skillnad jämfört med förra årets resultat på knappa 33 000 kronor.

– Vi gjorde den bästa säsongen sportsligt men sannolikt även det bästa året någonsin ekonomiskt, säger Bo Karlsson, kassör i Vimmerby Hockey.

På årsmötet valdes bland annat Marcus Samuelsson om till ordförande i föreningen medan Jonas Levin och Anders Kostenius omvaldes som ledamöter i två år framöver. VH lade även fram och fastslog en budget för 2019-2020.

Artikelbild

| Cirka 20 personer befann sig på årsmötet.

VH:s nya tränare, Peter Nordström, besökte årsmötet och delade med sig av sina tankar kring klubben.

– Det är viktigt för mig att veta att jag är med i en förening som är ett topplag. Det här är ett intressant äventyr och det är roligt att prova lite nya saker också. Jag såg att grundstommen i VH var ganska bra uppbyggd och fanns där, vilket alltid är lockande, säger Peter Nordström.

Nordström tror att VH kommer att se lite annorlunda ut den här säsongen.

– Det kommer att bli ett mer fysiskt lag. Möter man Vimmerby så ska man vara beredd på att inte få vända runt hur som helst med pucken, säger han.