Sethsson frustrerad efter hemmaförlusten

Vimmerby BK lyckades inte komma upp i nivå alls hemma mot AIK och förlorade med 12–8. Frida Sethsson var väldigt besviken och frustrerad efter matchen. "Det var nonchalant".

Frida Sethsson var missnöjd med laginsatsen hemma mot AIK.

Frida Sethsson var missnöjd med laginsatsen hemma mot AIK.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Bowling2020-02-15 18:40

Vimmerby BK välkomnade AIK till Vimmerby Bowlinghall för match i Allsvenskan och matchen lockade stor publik. Men åskådarna fick se VBK förlora med 12–8.
– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är besviken på mina lagkamrater, även om det är hårt att säga det, säger hon. 

VBK fick en dålig start och tappade den första serien (4–1 till AIK). Efter det slog man tillbaka och tog hem den andra med 4–1, bara för att förlora den tredje med samma siffror.
– Vi har ingen lagsammanhållning och pratar inte med varandra. Det var nonchalant. AIK är ju ett bra lag och vill gå upp men idag (läs lördag) är det inte de som är bra utan snarare vi som är dåliga. AIK är mycket jämnare än oss och det spelar ingen roll om vi har höga toppar på några enstaka – man måste ha höga bottenresultat också, menar Frida Sethsson.

AIK vann till slut även den fjärde serien (3–2) och tog sin andra raka seger efter att man vunnit mot Gamleby tidigare under dagen.
– Man hade kanske tänkt sig att AIK kunde vara lite nöjda och jag tycker verkligen att vi hade lägen att vinna matchen. De är inte överlägsna mot oss men vi gör inte det vi ska, säger Sethsson, som ändå stod för 935 poäng.
– Jag gör hellre 720 och vinner. 

Poängen VBK: Robin Stefansson 961, Frida Sethsson 935, Daniel Stefansson 834, Peter Bexenius 807, Martin Aldebert 756, Johan Söderström 753, Jonny Sandberg 748, Peter Thorstensson 333 (2), Morgan Holmström 308 (2).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!