Betygen: De förarna var bäst i Dackarnas kvartsfinal

Indianerna från Kumla var för starka på sin hemmabana. Dackarna får chans att revanschera sig på onsdag kväll. Här är förarna vi tyckte var bäst i Dackarna i 53–36-förlusten under tisdagen.

Frederik Jakobsen och Dackarna föll borta mot Indianerna.

Frederik Jakobsen och Dackarna föll borta mot Indianerna.

Foto: Torbjörn Allvin

Speedway2020-09-22 21:37

3 stjärnor: Pawel Przedpelski

Polacken var tillbaka i Dackevästen och i Sverige – och levererade direkt. Efter ett lite svagt förstaheat var han sedan snabb i resterande heat och plockade viktiga poäng för Dackarna när lagkamraterna hade det svårt. Fick bland annat köra dubbelheat (heat sju och åtta) och svarade för fem poäng på de två heaten. Fick lite problem under avslutningen, men ska ha beröm för sin insats. 

2 stjärnor: Oliver Berntzon

Halvskadad och sliten. Ändå svarade "Vispen" för nio poäng. Haltade runt i depån mellan heaten och såg verkligen inte ut att vara 100 procentig, men gjorde det han kunde för sitt Dackarna. 

1 stjärna: Jacob Thorssell

De flesta förväntade nog sig mer av svensken. Tog, precis som Berntzon, nio poäng – men kom inte upp i normal standard. Indianernas förare var helt enkelt för bra den här kvällen. Thorssell visade sin frustration i depån efter ett par mindre bra heat och det märks att han vill väldigt mycket hela tiden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!