BETYG: De var bäst när Dackarna säkrade slutspel

Allt ställdes på sin spets. Dackarna mot Piraterna i en helt avgörande match. Till slut var det inte mycket att snacka om. Målillalaget gjorde processen kort med gästerna och säkrade en biljett till slutspelet, tack vare en storseger med 60–29. De här tyckte vi var bäst i hemmalaget.

Dackarna gjorde processen kort med Piraterna.

Dackarna gjorde processen kort med Piraterna.

Foto: Thomas Augustsson

Speedway2022-08-23 21:06

3 stjärnor: Nikolai Klindt

Kommentar: Oj, som han körde. Inget kunde stoppa Dackarnas dansk den här kvällen. Inledde med två raka heatsegrar innan han såg till att ordna två raka tvåpoängare bakom heatsegrande lagkamrater. Bjöd på ett par läckra omkörningar också som fick publiken på Skrotfrag Arena att jubla. Kan bli superviktig i slutspelet.

2 stjärnor: Frederik Jakobsen

Kommentar: På tal om formtoppade danskar... Jakobsen var lika bra som han var sist på hemmabanan. Då, mot Masarna, var han briljant. Knappast sämre den här gången. Eller vad sägs som tre raka heatsegrar att inleda kvällen med? Körde ihop 12 poäng till slut.

1 stjärna: Brady Kurtz

Kommentar: Fick en svag start, med enpoängare i sitt första heat. Efter det växlade han upp, tog tre raka heatsegrar och visade klass. Körde väldigt bra den här kvällen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!