Hancock och ledarduon stannar i Dackarna

Dackarnas nyhetsflöde går för högtryck just nu. Tidigare idag stod det klart att fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock stannar i klubben - liksom lagledarduon Peter och Johan Karlsson.

Även Greg Hancock har ritat på för säsongen 2019 i Målillaklubben.

Även Greg Hancock har ritat på för säsongen 2019 i Målillaklubben.

Foto: Ilkka Ranta

Speedway2018-10-13 15:18

Dackarna har valt att behålla stora delar av det lag som körde klubben till SM-final intakt. På lördagen blev det även klart att 48-årige legendaren Greg Hancock blir den sjätte föraren in i årets trupp, och gör kvintetten Patryk Dudek, Joel Kling, Maciej Janowski, Jacob Thorssell och Oliver Berntzon sällskap.

– Att Dackarna var en bra klubb visste jag väl innan och kan jag bara bekräfta det och jag ser fram emot att fortsätta i klubben, säger Greg Hancock i ett pressmeddelande.

Det står också klart att årets ledarsuccé med Peter Karlsson och Johan Karlsson även de nu är officiellt klara för en fortsättning.

– Jag tycker det har funkat bra så det är väl bara och fortsätta när jag fick förtroendet för ett nytt år, säger Peter Karlsson.

I och med lördagens nyheter har Dackarna två platser kvar att fylla i truppen. I laget har man poängen 0.758 att röra sig med i jakten på förare nummer sju i laget.

Peter Karlsson fortsätter i Dackarna.
Peter Karlsson fortsätter i Dackarna.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!