KLART: Han stannar i två år till i Dackarna

Mikael Teurnberg blir kvar i Dackarna i minst två år till. Det står nu klart efter att lagledaren förlängt sitt kontrakt.

Mikael Teurnberg kommer att fortsätta sköta lagsnacken för Dackarna i minst två år till.

Mikael Teurnberg kommer att fortsätta sköta lagsnacken för Dackarna i minst två år till.

Foto: Magnus Strömsten

Speedway2022-09-04 13:20

Det blev ett minst sagt succéartat intåg för Mikael Teurnberg i Målillaklubben Dackarna. Lagledaren tog SM-guld med laget direkt och är framme i slutspel även den här säsongen. 

Dessutom har Teurnberg varit marknadsansvarig och ansvarig för Grand Prix-tävlingen i Målilla. På söndagen meddelade Dackarna att han fortsätter i sin roll i minst två år till.

– Vi är både stolta och glada över att ha lyckats knyta "Micke" till oss i ytterligare två år. Han har gjort ett mycket bra jobb sedan han kom till oss. Tillsammans med övriga marknadsgruppen har han fått till ett uppsving på marknadssidan och vi minns förstås också SM-guldet 2021 med extra glädje, säger Dackarnas ordförande Tomas Karlsson i ett pressmeddelande.

Mikael Teurnberg säger så här: 

– Vi har pratat om en fortsättning ett tag och det har bara varit detaljer som vi har behövt prata igenom. Jag trivs bra här nere. Jag har ju mina rötter här och var mycket i Målilla som barn. Den känslan är starkare än jag hade kunnat ana. Redan från start har jag känt mig väldigt välkommen bland företag, styrelse och supportrar. Speedwayintresset här är väldigt stort, det har verkligen förvånat mig. Dackarnas varumärke och popularitet är också större än jag hade kunnat föreställa mig, säger han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!