Laguppställningarna till derbyt

På tisdag är det dags för derby mellan Dackarna och Västervik igen. Här är laguppställningarna till derbymatchen.

Theo Johansson.

Theo Johansson.

Foto: Thomas Augustsson

Speedway2018-07-08 21:17

Så sent som förra tisdagen ställdes lagen mot varandra i Västervik. Då blev det oavgjort, 45–45. På tisdag är det dags igen, då i Målilla på G&B Arena.

Dackarna ställer upp med följande lag: Greg Hancock, Hans Andersen, Pawel Przedpelski, Patryk Dudek, Maciej Janowski (lagkapten), Oliver Berntzon, Joel Kling. Lagledare är Peter Karlsson och Johan Karlsson.

Västervik åker till Målilla med följande förare: Nicki Pedersen, Grzegorz Zengota, Peter Ljung, Bartosz Smektala, Peter Kildemand (lagkapten), Anton Karlsson, Mikkel B Jensen. Lagledare är Morgan Andersson.

Värt att notera är att Dackarnas Maciej Janowski kommer från en vinst i den senaste GP-tävlingen i Hallstavik som kördes i lördags. Till den tävlingen skulle också Oliver Berntzon varit med som reserv, men han fick lämna återbud på grund av kraschen han var med om i Dackarnas förra derbymatch mot Västervik. Berntzon är dock med till matchen på tisdag.

Dackeförarna Patryk Dudek och Greg Hancock körde också GP-tävlingen i lördags, men stod inte för några vidare prestationer. Laguppställningarna är hämtade från Svemo.se.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!