VÀstervik Speedway presenterar tvÄ förare

Under torsdagen presenterade VÀstervik Speedway tvÄ förare som förlÀnger sina kontrakt med klubben. John Lindman och Philip Olofsson Àr klara för 2020.

John Lindman har förlÀngt sitt kontrakt med VÀstervik Speedway.

John Lindman har förlÀngt sitt kontrakt med VÀstervik Speedway.

Foto: Simon HastegÄrd

Speedway2019-11-07 14:07

Under 2019 körde bÄda förarna för klubbens samarbetslag i Allsvenskan, VIP Speedway, och John körde Àven en match i Elitserien under Äret.

”Det kĂ€nns bra att ha utökat truppen med nĂ„gra förare med 0,500 i snitt som hela tiden har varit planen och nog sĂ„ viktigt dĂ„ vi mĂ„ste vara noggranna med bredden och konkurrensen. John ligger lĂ„ngt fram vad det gĂ€ller kontrakt i Allsvenskan och det ser jag som mycket viktigt för hans utveckling dĂ„ det finns hög potential dĂ„ alla bitar Ă€r pĂ„ plats. Han kommer definitivt vara med att utmana om en plats i startsjuan. Vad det gĂ€ller Philip sĂ„ jobbar vi pĂ„ att hitta ett lag i Allsvenskan. Han Ă€r mĂ„linriktad och kĂ€mpar hĂ„rt för att utvecklas inom sporten och jag tror att Philip kommer att ta ett steg i rĂ€tt riktning under 2020, sĂ€ger sportchefen Morgan Andersson.

"NĂ€r Morgan stĂ€llde frĂ„gan om en förlĂ€ngning av avtalet sĂ„ var det en sjĂ€lvklarhet. Jag hoppas att kunna leverera bĂ€ttre nĂ€sta Ă„r sĂ„ det kan bli nĂ„gra fler varv i Elitserien. Jag gillar tĂ€nket hur man arbetar i klubben och Hejla Arena Ă€r i mitt tycke en av Sveriges bĂ€sta banor” sĂ€ger John Lindman.

”Jag kĂ€nner att jag kan utvecklas ytterligare och fĂ„r alltid hjĂ€lp med tips och rĂ„d frĂ„n mĂ„nga erfarna personer i klubben. Ser mycket fram emot 2020 som dĂ„ blir min fjĂ€rde raka sĂ€song i VĂ€stervik. Det fanns inget alternativ för att inte fortsĂ€tta i VĂ€stervik” sĂ€ger Philip Olofsson.

BÄda förarna fÄr ingÄngsnittet 0,500.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!